راه اندازی درگاه پرداخت ارز دیجیتال

راه اندازی درگاه پرداخت ارز دیجیتال

راه اندازی درگاه پرداخت ارز دیجیتال ( بیت کوین ) برای حل مشکل آن دسته از آژانسها که توریست جذب می کنند مورد استفاده دارد. همچنین برای شرکتهایی که به خاطر مشکلات تحریم و خانواده هایی که برای ارسال پول به دانشجویان خودامکان تراکنش مالی با دنیا را ندارد میتوانند به جای دلار از ارز دیجیتال (بیت کوین) استفاده کنند.

اهداف راه اندازی درگاه پرداخت ارز دیجیتال

هدف از اجرای طرح درگاه پرداخت ارز دیجیتال ( بیت کوین ) ارائه خدمات درگاه دریافت وپرداخت به ذینفعان صنعت گردشگری همچنین برای شرکتهایی که به خاطر مشکلات تحریم و خانواده هایی که برای ارسال پول به دانشجویان خودامکان تراکنش مالی با دنیا را ندارد به منظور تسهیل تعاملات مالی بین شرکت های داخلی و کاربران خارجی و بالعکس می باشد.همچنین همکاران تجاری نیز می توانند با ثبت نام و تکمیل اطلاعات از طریق وب سایت، از خدمات درگاه پرداخت ارز های دیجیتال و صدور فاکتور بهرمند شوند.

شرح امکانات سایت

۱– صفحه پرداخت کاربران

صفحه پرداخت عمومی، صفحه ای است که با ثبت نام کاربران(اشخاص حقیقی یا حقوقی) برای آنها ایجاد می شود، و کاربران می توانند با قراردادن لینک پرداخت با ارز دیجیتال در سایت خویش در هنگام پرداخت، مشتریانشان را به سایت ما سوق دهند و وجه مورد نظر به حسابشان (ولت شخصی آنها) واریز گردد(البته این امکان شامل کارمزد در هر تراکنش میباشد).برای مثال فرض کنیم وب سایت الی گشت برای دریافت ارز دیجیتال از مشتری خود هنگام پرداخت مشتری را از طریق لینک ارز دیجیتال به سایت ما فرستاده و مشتری با وارد کردن اطلاعات شخصی و مبلغ دلخواه (با بیت کویین)، آن مبلغ را به کیف پول دیجیتالی کاربر منتقل میکند. کاربر دریافت کننده می تواند از طریق پنل کاربری خود تراکنش ها را مشاهده کند .

۲- پرداخت با ارز دیجیتال (وب API)

کاربران می توانند برای دریافت ارز دیجیتال یک صفحه شخصی به صورت اختصاصی برای خودشان داشته باشند که اطلاعات برای سایت ما ارسال نمیشود و فقط مبلغ و شماره فاکتور دریافت کنند . برای استفاده از درگاه پرداخت، یک سری مستندات رابط برنامه نویسی در اختیارشان قرار می گیرد، که می توانند با پیاده سازی این مستندات از خدمات پرداخت وب سایت ما استفاده کنند.البته این سرویس برای درخواست کنندگان درگاه، هزینه پشتیبانی را هم دارا میباشد.برنامه نویس شرکت سرویس گیرنده باید یک صفحه callback url ایجاد کند تا اطلاعات تکمیل خرید به آن ارسال شود.

پنل ها

۱- پنل کاربران

تمام خدماتی که در بالا توضیح داده شد از طریق پنل کاربری در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت، امکانات این پنل شامل موارد زیر است:
• ثبت نام / ورود / فراموشی کلمه عبور
• احراز هویت (موبایل، ایمیل، مدارک هویتی)
• مشاهده تراکنش های واریز و پرداخت
• مشاهده وضعیت فاکتورها بر اساس کانفیرم ( منتظر پرداخت – پرداخت شده – تایید شده)
• ارسال درخواست پشتیبانی (صورت ایمیل)
• ارسال مدارک فروشگاه جهت تایید و فعالسازی فروشگاه هنگام ثبت نام
• تعداد و حجم تراکنش های ٢۴ ساعت اخیر
• نمایش تکمیلی هر تراکنش با اتنخاب تراکنش به همراه پرینت
• پیگیری یک تراکنش به وسیله شناسه فاکتور

۲- پنل مدیریت

مدیران و راهبران سامانه می توانند از طریق پنل کاربری خود تمامی اطلاعات کاربران و تراکنش های انجام شده را مشاهده کنند، برخی از امکانات این پنل به شرح زیر است
• ارسال درخواست های ثبت نام به ایمیل
• مشاهده کاربران ثبت نام کننده و مدیریت آن ها

 

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *